Interim Projecten

Maksimovic HR & Mediation is ook beschikbaar voor interim projecten op het gebied van Human Resources.

Maksimovic HR & Mediation kan organisaties die bijvoorbeeld veranderingen ondergaan, een bepaald gekozen personeelsbeleid willen invoeren, of die op zoek zijn naar iemand om een kritieke HR management positie op te vullen, assisteren. Ook kan Maksimovic HR & Mediation worden ingezet om snel een HR-manager of adviseur (tijdelijk) te vervangen die plotseling is vertrokken.

De weg naar Interim Management wordt vaak gekozen wanneer de bedoelde functie niet fulltime is, wanneer een permanente manager niet op korte termijn te vinden is of als oplossing voor tijdelijke afwezigheid van een bestaande HR-manager of adviseur.

Interim-managers hebben als voordeel dat zij minder verbonden zijn met (de geschiedenis van) de afdeling of het bedrijf en daarom makkelijker moeilijke beslissingen kunnen nemen. Verder heeft Maksimovic HR & Mediation een uitgebreide ervaring binnen het HR werkgebied om dergelijke projecten aan te kunnen. 

Meer weten?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Overige voordelen:

  • Snelheid – beschikbaar binnen enkele dagen, met een minimum aan selectie- en aanstellings- of opzegformaliteiten.
  • Ervaring – interim managers zijn doorgaans overgekwalificeerd voor hun werk.
  • Resultaten – ze zijn zo goed als hun meest recente aanstelling met bewezen loopbaangegevens en -prestaties en ze zijngewend aan een prestatiegerichte beoordeling, dus met meer resultaat garantie.
  • Het overdragen van kennis – bezit een enorme hoeveelheid vaardigheden, contacten en ervaring die kunnen worden overgedragen aan uw team. Deze zullen hun uitwerking blijven behouden tot lang nadat de interim manager alweer vertrokken is.
  • Objectiviteit – meer oog voor de werkcultuur binnen het bedrijf, zonder beperkingen als gevolg van bedrijfspolitiek, persoonlijkheden of vaste gewoontes.
  • Doelgericht – specifieke taken worden opgedragen en hun prestaties kunnen hieraan worden gemeten en beoordeeld.

Meer weten?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Ik ben Marija Maksimovic, HR Professional.
Ik sta klaar om het personeelsbeleid van uw organisatie naar een hoger plan te tillen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

  • Waarom kiezen voor Maksimovic HR & Mediation?
  • RRuime ervaring op HR gebied
  • RPassie voor mensen
  • RResultaat gericht

Bent u op zoek naar een interim HR Professional?

Ik heb zeer ruime ervaring in HR advies, management en uitvoering. Ervaar de kracht van Maksimovic HR & Mediation en neem vandaag nog contact op!

Maksimovic HR & Mediation
Blaak 520
3011 TA Rotterdam
E: info@maksimovic.nl
T: 06 – 41 50 45 98